Bumperschakelaar - VEX Coding Studio

Haal meer uit VEXcode
We raden u aan over te stappen naar onze nieuwe software. VEXcode heeft zowel op blokken gebaseerde als op tekst gebaseerde opties, die werken op Chromebooks, iPads, Android-tablets, Windows en Macs. Bezoek code.vex.com voor meer informatie over het downloaden van VEXcode.
VEX Coding studio is niet meer leverbaar en kan niet meer worden gedownload. Al gedownload? Het programma blijft werken, maar wordt niet langer ondersteund.
Gebruikers die overstappen op VEXcode kunnen hun C++/C++ Pro-projecten migreren naar VEXcode Pro V5 door dit artikelte volgen.

Stap 1: Sluit een bumperschakelaar aan op je V5 Robot Brain

• Kies een beschikbare 3-draads poort om de verbinding tot stand te brengen.
  • Onthoud de poortletter van de 3-Wire Port die u hebt gebruikt.

Stap 2: Navigeer naar het Robotconfiguratievenster

• Open of maak een Modkit- of VEX C++-programma in VEX Coding Studio.
  • Klik op de knop Robot om de grafische robotconfiguratieweergave te openen.

Stap 3: Voeg een bumperschakelaar toe aan de configuratie

• Sleep een bumperschakelaar van de lade aan de linkerkant naar het configuratievenster aan de rechterkant.

Stap 4: Wijs de bumperschakelaar toe aan de door u gekozen 3-draads poort

• Klik op de Bumper Switch en klik vervolgens op de letter van de poort die je hebt gebruikt.
  • Geef de bumperschakelaar desgewenst een andere naam in uw code door de naam Bumper1 in de tekst linksboven te wijzigen doos.