Automatisch aanvullen - VEX Coding Studio

Haal meer uit VEXcode
We raden u aan over te stappen naar onze nieuwe software. VEXcode heeft zowel op blokken gebaseerde als op tekst gebaseerde opties, die werken op Chromebooks, iPads, Android-tablets, Windows en Macs. Bezoek code.vex.com voor meer informatie over het downloaden van VEXcode.
VEX Coding studio is niet meer leverbaar en kan niet meer worden gedownload. Al gedownload? Het programma blijft werken, maar wordt niet langer ondersteund.
Gebruikers die overstappen op VEXcode kunnen hun C++/C++ Pro-projecten migreren naar VEXcode Pro V5 door dit artikelte volgen.

Stap 1: Open VEX Coding Studio

• Open of maak een VEX C++- of C++ Pro-project.

Stap 2: Schrijf uw programmacode

• Begin met het typen van uw code in het teksteditorvenster en het pop-upvenster voor automatisch aanvullen zal verschijnen.
  • Kies uit de beschikbare suggesties met behulp van de pijltoetsen omhoog en omlaag.

OPMERKING: Gebruik de Ctrl + spatie sneltoets om het menu voor automatisch aanvullen op elk moment weer te geven.

Stap 3: Raadpleeg de opdrachtreferentie voor meer hulp

• Bezoek de VEX Coding Studio Command Reference op kb.vex.com voor meer informatie, inclusief codefragmenten.