Problemen met iPads of Android-tablets oplossen die geen verbinding kunnen maken in VEXcode IQ (1e generatie)

In VEXcode IQ is het mogelijk dat de tablet de IQ Brain niet detecteert maar dat de IQ Brain wel een verbinding laat zien (via de ononderbroken pijlen).

Wanneer dit gebeurt, moet u via een tablet opnieuw verbinding maken met de VEX IQ Brain door de volgende acties uit te voeren:

• Power cycle de hersenen.
  • Als dat niet werkt, sluit u de toepassing en opent u deze na 10 seconden opnieuw.
  • Als dat niet werkt, verwijder dan het Brain ID-nummer en voer het opnieuw in de Smart Radio Connection-interface in.