Inloggen op het STEM Labs Docentenportaal

Een enkel VEX-account kan worden gebruikt om in te loggen op de STEM Labs Teachers Portal en de VEX-certificeringssite .

• Selecteer hier voor meer informatie over een VEX-account.
  • Als je nog geen VEX-account hebt, selecteer dan hier om je voor te registreren.

Opmerking: VEX 123 en VEX GO STEM Labs zijn allemaal gericht op docenten. Voor beide platforms is geen login vereist.

Zodra u een VEX-account heeft, volgt u de onderstaande stappen:

Stap 1: Ga naar de VEX STEM Labs-pagina op https://education.vex.com/ en selecteer de VEX IQ- of VEX V5-platform.

Stap 2: Selecteer de knop "Lerarenportal".

• Dit zal u doorverwijzen naar de VEX Robotics Account Login-pagina.

U kunt ervoor kiezen om uw VEX-account te gebruiken door op de knop "Teacher Portal" te klikken.

Stap 3: Log in op uw account met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

• Als u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u op de knop "Wachtwoord vergeten".
  • Om ingelogd te blijven, vink "Onthoud mij" aan.

Stap 4: Autoriseer VEX om toegang te krijgen tot uw account.

• Het kan zijn dat u deze pop-up krijgt als u voor het eerst toegang krijgt tot de docentenportal. Klik op "Autoriseren" om door te gaan.

Stap 5: Begin met het verkennen van het educatieve materiaal en de mogelijkheden die VEX biedt!