Een blokkenproject downloaden naar een geselecteerd slot in VEXcode IQ

De VEX IQ Brain heeft vier slots om gedownloade programma's op te slaan. U kunt kiezen welk slot u wilt gebruiken door het slot in VEXcode IQ in te stellen.

Het Slot-pictogram bevindt zich naast de projectnaam.

Selecteer het Slot-pictogram om te wijzigen naar welk slot u het project wilt downloaden op de VEX IQ Brain.

Selecteer de knop Downloaden om het project naar het geselecteerde slot te downloaden. Houd er rekening mee dat het downloaden het vorige programma vervangt dat het geselecteerde slot gebruikt.

Voer uw programma uit door het te selecteren in het hoofdmenu van de VEX IQ Brain. De projectnaam verschijnt ook in het hoofdmenu om u te helpen herinneren welk programmaslot wordt gebruikt.