Een VEXcode IQ Blocks-project openen op een iPad

Gebruikers kunnen op verschillende manieren een project openen in VEXcode IQ:

• Een bestaand project openen met "Open" in het menu Bestand
  • Een voorbeeldproject openen met "Open Voorbeelden" in het menu Bestand

Een bestaand project openen

Open een bestaand project door "Open" te selecteren in het menu Bestand.

Gebruik vervolgens de iPad-interface om te navigeren en uw bestaande project te openen.

Een voorbeeld openen

Open de voorbeeldprojectkiezer in het menu Bestand.

Selecteer vervolgens een voorbeeldproject om het te openen.

• Er zijn filters op blokcategorieën bovenaan het venster om het selecteren van een project gemakkelijker te maken.

Opmerking: Bij het openen van een project verschijnt een prompt met de vraag om op te slaan als het huidige project nog niet is opgeslagen.