VEX IQ (1e generatie) radio's identificeren

Let op of de kleur van de radio blauw, zwart of grijs is.

OPMERKING: De radio in de VEX IQ Robot Brain en de VEX IQ Controller moeten van hetzelfde type zijn (dwz , kleur) om draadloos te kunnen werken. Zie verdere artikelen over het installeren/verwijderen van een VEX IQ Controller Radio en een VEX IQ Robot Hersenradio.

Als het blauw is, is het een VEX IQ Smart Radio:

• De Smart Radio kan worden gebruikt in plaats van de bestaande 900 MHz en 2,4 GHz draadloze radio's.
  • De Smart Radio ondersteunt meerdere verbindingen, waaronder de Brain, Controller en een tablet.
  • De Smart Radio maakt draadloze communicatie met smartphones, tablets en computers mogelijk via Bluetooth 4.0+ verbindingen. Dit maakt draadloze programmering van robots mogelijk, interactie met robots met behulp van smartphones of tablets met Bluetooth 4.0+ of hoger.

Als het zwart (2,4 GHz-radio) of grijs (900 MHz-radio) is, zijn dit eerdere versies van de radio die sindsdien niet meer leverbaar zijn.

OPMERKING: Zwarte en grijze paren radio's kunnen blijven worden gebruikt, maar als er een verloren of beschadigd is, twee blauwe Smart Radio's moeten worden gekocht als vervanging.