De controllerbatterij installeren - IQ

Opmerking: Afbeeldingen in dit artikel tonen een VEX IQ (1e generatie) controller. Volg dezelfde stappen voor het installeren van batterijen in een VEX IQ (2e generatie) controller.

1. Houd het volgende bij de hand om de batterij van de controller te installeren:
    • VEX IQ-controller
    • VEX IQ-controllerbatterij
    • Kruiskopschroevendraaier
  •

1. Open de batterijklep van de controller.
    • Gebruik de kruiskopschroevendraaier om de schroef los te draaien en de batterijklep te verwijderen.

Opmerking: De VEX IQ (2e generatie) controller heeft 2 schroeven.

1. Plaats de batterij in de controller.
    • Houd de bedrukte zijde van de batterij van de controller naar boven gericht en lijn de negatieve (-) en positieve (+) markeringen uit met de markeringen aan de binnenkant van de controller.
    • Schuif de batterij in de controller en houd deze onder het plastic lipje aan de rechterkant, vlakbij de positieve en negatieve markeringen.

1. Plaats het batterijklepje van de controller terug.
    • Plaats het batterijklepje terug en schroef het weer op zijn plaats.