Wachtwoord opnieuw instellen - VEX-account

Als u het wachtwoord van uw VEX-account bent vergeten, kunt u dit in een paar eenvoudige stappen opnieuw instellen.

Selecteer op de inlogpagina op https://login.vex.com/login"Uw wachtwoord vergeten"

Verzend uw e-mail om de wachtwoordherstellink te ontvangen.

Nadat u het e-mailadres hebt ingevoerd dat aan uw VEX-account is gekoppeld, klikt u op de knop 'Wachtwoordlink verzenden'.

De link die wordt verzonden, verloopt na 60 minuten.

U krijgt een bevestiging dat de link naar u is gemaild. Als je deze melding niet krijgt, controleer dan het e-mailadres dat je hebt gebruikt en probeer het opnieuw.

Haal de wachtwoordherstellink op.

Ga naar de startpagina van uw e-mail en log in.

De e-mail voor het opnieuw instellen van het wachtwoord is van noreply@mg.vex.com. Als de e-mail niet in uw inbox staat, controleer dan andere mappen. Als een spamfilter de e-mail heeft verplaatst, bevindt deze zich mogelijk in uw map met ongewenste e-mail of spam.
Als u geen e-mail heeft ontvangen, gaat u terug naar stap 2 en verzendt u uw e-mail opnieuw.

Open de e-mail van VEX en klik op de knop "Wachtwoord opnieuw instellen" in de e-mail.

Als de knop "Wachtwoord opnieuw instellen" niet werkt, kopieert en plakt u de URL in de e-mail in de webbrowser.

Stel je wachtwoord opnieuw in.

Onthoud dat uw wachtwoord minimaal 8 tekens lang moet zijn.

Klik op de knop 'Wachtwoord opnieuw instellen'.

Bewaar uw bijgewerkte informatie.

U wordt doorgestuurd naar uw profielpagina. Klik op de knop "Opslaan" onderaan de profielpagina.

Uw profielpagina zal laten zien dat deze is bijgewerkt.

Log in en start uw VEX-ervaring!

Sluit het venster zodra het account opnieuw is ingesteld.

Keer terug naar de VEX-pagina waarop u zich wilde aanmelden en meld u aan bij uw VEX-account. Hiermee wordt automatisch ingelogd als uw account al is geregistreerd.