Tankdrive draaien met de V5-controller

Zet je V5-controller aan

Druk op de vierkante aan/uit-knop in het midden van de controller om deze in te schakelen.

Stuurprogrammabesturing instellen

Gebruik de pijltoetsen om het pictogram van het Driver Control-programma te markeren (gemarkeerd in de afbeelding).

Druk vervolgens op de A-knop om Drive te kiezen.

Druk nogmaals op de A-knop om Uitvoeren te kiezen.

Druk indien nodig op de B-knop om terug te keren naar het vorige menu.

Gebruik de joysticks om de aandrijflijn te bedienen

• Om de robot vooruit te laten gaan, duwt u beide joysticks omhoog.
  • Om de robot achteruit te laten gaan, duwt u beide joysticks naar beneden.
  • Om de robot naar links te laten draaien, duw je de rechter joystick omhoog en de linker joystick omlaag.
  • Om de robot naar rechts te laten draaien, duw je de linker joystick omhoog en de rechter joystick naar beneden.