Bloka dzēšana VEXcode V5

Blokus VEXcode V5 var dzēst vairākos veidos.


Velciet, lai dzēstu

VEXcode V5 darbvieta, kurā bloks tiek vilkts atpakaļ uz rīklodziņu, lai to dzēstu.

Darbvietā atlasiet bloku vai bloku kaudzi un velciet tos pa kreisi uz rīklodziņu, lai dzēstu no sava projekta.


Dzēst vienu bloku no kaudzītes

VEXcode V5 darbvieta ar atvērtu bloka konteksta izvēlni un iezīmētu opciju Dzēst bloku.

Lai noņemtu vienu bloku no kaudzes, kontekstā atlasiet (ar peles labo pogu noklikšķiniet vai ilgi nospiediet) bloku kaudzē un pēc tam konteksta izvēlnē izvēlieties "Dzēst bloku". Tādējādi tiks dzēsti arī visi ligzdotie bloki, ja ir izvēlēts dzēšanai bloks ar parametriem.


Dzēst visus blokus

VEXcode V5 darbvieta ar atvērtu fona konteksta izvēlni un iezīmētu opciju Dzēst X blokus. Šī opcija izdzēsīs visus blokus darbvietā.

Lai noņemtu visus darbvietas blokus, kontekstā atlasiet (ar peles labo pogu noklikšķiniet vai ilgi nospiediet) darbvietas fonu un izvēlieties Dzēst X blokus.

VEXcode V5 brīdinājuma uzvedne pēc opcijas Dzēst X blokus atlasīšanas. Uzvednē ir rakstīts: Dzēst visus 4 blokus? Zemāk ir divas pogas ar uzrakstiem Atcelt un Labi.

Izvēloties dzēst visus blokus darbvietā, jums tiks lūgts apstiprināt visu bloku dzēšanu, lai novērstu nejaušu dzēšanu. Kad ligzdotie bloki ir atlasīti dzēšanai, tiks parādīta uzvedne NOT.

For more information, help, and tips, check out the many resources at VEX Professional Development Plus

Last Updated: