Bloko ištrynimas VEXcode V5

VEXcode V5 blokus galima ištrinti įvairiais būdais.


Vilkite, kad ištrintumėte

„VEXcode V5“ darbo sritis, kai blokas nuvelkamas atgal į įrankių dėžę, kad jį ištrintų.

Darbo srityje pasirinkite bloką arba blokų krūvą ir vilkite juos į kairę į įrankių dėžę, kad ištrintumėte iš savo projekto.


Ištrinti vieną bloką iš krūvos

„VEXcode V5“ darbo sritis su atidarytu bloko kontekstiniu meniu ir paryškinta parinktimi „Ištrinti bloką“.

Norėdami pašalinti vieną bloką iš krūvos, kontekstiniu būdu (dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite arba ilgai paspauskite) pasirinkite bloką, tada kontekstiniame meniu pasirinkite „Ištrinti bloką“. Tai taip pat ištrins visus įdėtus blokus, jei pasirinksite ištrinti bloką su parametrais.


Ištrinti visus blokus

„VEXcode V5“ darbo sritis su atidarytu fono kontekstiniu meniu ir paryškinta parinktimi „Ištrinti X blokus“. Ši parinktis ištrins visus blokus darbo srityje.

Norėdami pašalinti visus darbo srities blokus, kontekstiniu būdu (dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite arba ilgai paspauskite) pasirinkite darbo srities foną ir pasirinkite „Ištrinti X blokus“.

VEXcode V5 įspėjimo raginimas pasirinkus parinktį „Ištrinti X blokus“. Užklausa skelbia: Ištrinti visus 4 blokus? Žemiau yra du mygtukai su užrašais „Atšaukti“ ir „Gerai“.

Kai pasirenkate ištrinti visus darbo srities blokus, jūsų bus paprašyta patvirtinti visų blokų ištrynimą, kad išvengtumėte atsitiktinio ištrynimo. Kai bus pasirinkti ištrinti įdėtieji blokai, pasirodys raginimas NOT.

For more information, help, and tips, check out the many resources at VEX Professional Development Plus

Last Updated: