Για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας ενώ εργάζεστε σε ένα έργο, το VEXcode VR διαθέτει λειτουργία αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Αυτή η λειτουργία λειτουργεί τόσο για έργα Blocks όσο και για έργα Text.
Εάν βρίσκεστε σε μια τάξη που μοιράζεται συσκευές και δεν θέλετε ένας μαθητής να δει τον κώδικα του προηγούμενου μαθητή, ξεκινήστε ένα νέο έργο πριν κλείσετε την καρτέλα VEXcode VR.
Λάβετε υπόψη ότι εάν έχετε ανοιχτές πολλές καρτέλες VEXcode VR, η αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας θα αποθηκεύσει ΜΟΝΟ το έργο στην τελευταία καρτέλα που έκλεισε. Τα υπόλοιπα έργα δεν θα υποστηριχθούν.
Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε ένα έργο Blocks
Ενώ εργάζεστε σε ένα έργο στο VEXcode VR, το πρόγραμμα περιήγησής σας ενδέχεται να κλείσει απροσδόκητα ή κατά λάθος. Για να επαναφέρετε το έργο σας, απλώς ανοίξτε ξανά το VEXcode VR στο πρόγραμμα περιήγησής σας.
Σημείωση: Αυτή η αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας θα λειτουργήσει μόνο εάν χρησιμοποιείτε το ίδιο πρόγραμμα περιήγησης πριν και μετά τη διακοπή λειτουργίας. Εάν το παράθυρο του Safari κλείσει απροσδόκητα, δεν μπορείτε να ανοίξετε ένα παράθυρο του Chrome και να δείτε το έργο που έχει αποκατασταθεί.
Μόλις αποκατασταθεί το έργο, συνιστάται να το αποθηκεύσετε .
Εάν έχετε επιλέξει ένα μπλοκ ή έχετε τροποποιήσει ένα έργο Blocks που έχει αποκατασταθεί και επιχειρήσετε να ανοίξετε ένα νέο έργο Blocks ή Text, θα σας ζητηθεί να αποθηκεύσετε το έργο.
Σημείωση: Εάν επαναφέρετε ένα έργο και επιχειρήσετε αμέσως να ανοίξετε ένα νέο έργο Blocks ή Text, δεν θα σας ζητηθεί να το αποθηκεύσετε.
Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε ένα έργο κειμένου
Ενώ εργάζεστε σε ένα έργο στο VEXcode VR, το πρόγραμμα περιήγησής σας ενδέχεται να κλείσει απροσδόκητα ή κατά λάθος. Για να επαναφέρετε το έργο σας, απλώς ανοίξτε ξανά το VEXcode VR στο πρόγραμμα περιήγησής σας.
Σημείωση: Αυτή η αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας θα λειτουργήσει μόνο εάν χρησιμοποιείτε το ίδιο πρόγραμμα περιήγησης πριν και μετά τη διακοπή λειτουργίας. Εάν το παράθυρο του Safari κλείσει απροσδόκητα, δεν μπορείτε να ανοίξετε ένα παράθυρο του Chrome και να δείτε το έργο που έχει αποκατασταθεί.
Το VEXcode VR θα ανοίξει αυτόματα σε λειτουργία έργου κειμένου με το έργο σας να έχει αποκατασταθεί.
Μόλις αποκατασταθεί το έργο, συνιστάται να το αποθηκεύσετε .
Εάν δεν έχετε αποθηκεύσει ακόμη το έργο και επιχειρήσετε να ανοίξετε ένα νέο έργο Blocks ή Text, θα σας ζητηθεί να αποθηκεύσετε το αποκατεστημένο έργο.