Ένα έργο μπορεί να ανοιχτεί και να αποθηκευτεί στο VEXcode GO που βασίζεται σε εφαρμογή στα Windows με διάφορους τρόπους.
Δημιουργία νέου έργου
Ένα νέο έργο ανοίγει όταν ξεκινά το VEXcode GO. Ωστόσο, ένα νέο έργο μπορεί επίσης να ανοιχτεί από το μενού Αρχείο.
ΕπιλέξτεΝέα Μπλοκ Έργο από το μενού Αρχείο για ένα έργο μπλοκ VEXcode ή Νέο Έργο Κειμένου από το μενού Αρχείο για ένα έργο Python VEXcode.
Σημείωση: κατά τη δημιουργία ενός νέου έργου, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα σας ζητά να το αποθηκεύσετε εάν το τρέχον έργο δεν έχει ήδη αποθηκευτεί. Ανατρέξτε στην ενότητα "Αποθήκευση έργων" αυτού του άρθρου για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο αποθήκευσης ενός έργου.
Ανοιχτά Έργα
Άνοιγμα ενός υπάρχοντος έργου
Ανοίξτε ένα υπάρχον έργο επιλέγοντας Άνοιγμα από το μενού Αρχείο.
Χρησιμοποιήστε τη διεπαφή της συσκευής για να πλοηγηθείτε και να ανοίξετε το υπάρχον έργο σας.
Στη συνέχεια, το έργο σας θα ανοίξει.
Άνοιγμα ενός παραδείγματος έργου
ΕπιλέξτεΆνοιγμα παραδειγμάτων από το μενού Αρχείο.
Επιλέξτε ένα παράδειγμα έργου.
Μόλις επιλεγεί, θα ανοίξει το Παράδειγμα Έργου.
Έργα εξοικονόμησης
Μπορείτε να αποθηκεύσετε το έργο σας στο VEXcode GO με διάφορους τρόπους:
Επιλογή 1: ΕπιλογήΑποθήκευση στο μενού Αρχείο.
Επιλογή 2: Ονομασία νέου έργου επιλέγοντας το παράθυρο ονόματος έργου.
Πληκτρολογήστε ένα νέο όνομα στο πεδίο κειμένου και επιλέξτεΑποθήκευση.
Αποθήκευση έργου
Επιλέξτε έναν από τους παραπάνω τρόπους για να αποθηκεύσετε ένα νέο έργο και, στη συνέχεια, θα ανοίξει ένα παράθυρο διαλόγου Αποθήκευση ως.
Στη συνέχεια, επιλέξτε Αποθήκευση.
Το ενημερωμένο όνομα έργου θα είναι ορατό στο παράθυρο ονόματος έργου.
Μόλις αποθηκευτεί ένα έργο, το VEXcode GO θα αποθηκεύσει αυτόματα όλες τις αλλαγές σε ένα έργο.
Σημείωση: Κάθε φορά που υπάρχει ένα μη αποθηκευμένο έργο, το VEXcode GO θα ζητά από τους χρήστες να αποθηκεύσουν την εργασία τους εάν ο χρήστης επιχειρήσει να:
- Κλείσιμο VEXcode GO
- Δημιουργήστε ένα νέο έργο
- Άνοιγμα ενός άλλου έργου
Χρήση της εντολής «Αποθήκευση ως»
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Αποθήκευση ως από το μενού Αρχείο για να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ενός έργου με διαφορετικό όνομα ή σε διαφορετική τοποθεσία.